Köszöntök minden kedves vásárlót, látogatót az oldalunkon!

Cégünkről röviden:

Vállalkozásunk immáron 2 bolttal bővült! Elérhetőek vagyunk Nyíregyházán megyénk székhelyén, valamint külföldön Romániában is sikeresen működik üzletünk 2006 óta. Valamint a weben is elérhetőek vagyunk.
Vállalkozásunk csak nem 18 éves múlttal tekinthet vissza és büszkén kijelenthetjük, hogy stabil alapkövet fektettünk le ez idő alatt. Rengeteg barátot, ismerőst és üzlettársat szereztünk ez idő alatt és továbbra is abban bízunk, hogy egyre többen választanak minket bizalommal!

Bővebben az alapításunkról:
2000. februárjában Mátészalkán az elsők között nyitottunk sportfelszerelés üzletet a      Zöldfa utcán több bolt szomszédságában fodrászat, virágbolt. Körülbelül két évig tartózkodtunk itt és a későbbiek folyamán sikerült egy nagyobb helyiségbe átköltöznünk az Alkotmány út és a Bajcsy-Zsilinszky u. kereszteződésénél az Alkotmány út 35-37 alatt Szi-Zo Sport üzlet néven. Vállalkozásunk sikerét a környező csapatok véget nem érő bizalma és folyamatos ellátása, támogatása biztosította. Ennek a bizalomnak köszönhetően rengeteg új ismertség, barátság kötődött környezetünkben illetve már más megyék csapatainak is sikerült megbízatásait teljesíteni.
Ennek a jövedelmező és egyre bővelkedő ismertségi körnek köszönhetően Romániában is üzletet nyitnunk SC Sport Mania 2006 SRL néven ami 2006 ban alakult. Örömmel tölt el az a gondolat, hogy egy más országban is sikerült elnyernünk vásárlóink bizalmát mely a mai napig is tart.
2013-ban nyitottunk egy újabb üzletet Nyíregyházán Síp utca 18. szám alatt ami szintén sikernek örvend.
Munkatársaink példaértékű, hozzáértő és lelkiismeretes munkájuknak köszönhetően azóta is bátran sikeresnek mondhatjuk üzletünk működését, kik szintén saját ügyükként kezelik üzleteink virágzását. Mint vállalkozásunk vezetői Papik Szilárd és Papik Zoltán szerencsések és egyben büszkék vagyunk arra, hogy üzleteinkben ez a családias hangulat kovácsolódott ki.
A további sikerek és fejlődésünk érdekében mostanra már a weben is értékesítünk!

 

Köszönöm a türelmet és az időráfordítást!
Papik Szilárd és Papik Zoltán Üzletvezetők!

 

Mivel is foglalkozunk:

Iskolák tornatermeinek komplex felszereltségét biztosítjuk széles körben. Minőségi termékek, strapabíró anyagból készült tornaszerek árusítása megbízható forrásból.

Bízunk abban, hogy termékeinkkel nagyban hozzájárulhatunk az iskolai tornaórák keretében vagy sport, sor versenyeken, sport napokon megrendezett különböző gimnasztikai gyakorlatok elvégzéséhez.

Legyen szó különböző csapatjátékokról, mint például: a labdarúgás , kosárlabda, kézilabda, minden témában bizalommal fordulhat Cégünkhez, szeretnénk a legjobb felszerelést biztosítani az ön- önök számára. Sport kapuk, kosárlabda állványok, palánkok, mezek, védő felszerelések, és rengeteg kiegészítő várja termékeink széles kínálatában.

Ha TAOS beruházásai vannak ?

 • Szívesen segítünk feltölteni berendezéseinkkel torna szertárjait!
 • Forduljon hozzánk email formájában vázolja fel milyen eszközökre lenne szüksége, vagy hívjon minket kollégáink készséggel állnak segítségére.

Mit tegyek rendelés előtt!?

Weboldalunk tartalmaz termékenként leírást és tervrajzot a könnyebben szerelhetőség érdekében. A termék elérhetőségével kapcsolatosan kérem mindenek előtt tájékozódjon telefonon illetve emailben. Kérem keressen fel abban az esetben is minket ha egyéni méretezésre lenne szüksége. Ebben az esteben a gyártóval felvett konzultáció után fogjuk értesíteni, hogy megvalósítható- e elképzelése.

2 thoughts on “Rólunk

 1. Takács Szilvia says:

  Kedves Hölgyem /Uram!
  Szeretném megkérdezni hogy mi a teendőm, ha szép kártyával szeretnék vásárolni egy pingpong asztalt, de, nincs elegendő összeg a kártyán, kb 7 ezer forint hiányzik a teljes árhoz?!

  Üdvözlettel
  Takács Szilvia

  • Szizo says:

   Kedves Szilvia!
   Nyugodtan adja le rendelését, megjegyzésben tüntesse fel a szép kártyás fizetést. Amennyiben elérhető a ping-pong asztal úgy a fentmaradó összeget utánvét formájában a futárnál ki tudja egyenlíteni. Rendelése leadásakor kollégáink egyike keresni fogja Önt telefonon.

   Üdvözlettel: Gombita Márk

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük